Super dygtig bryllupsfotograf

Min kære ven igennem mange år har endelig fundet den helt store kærlighed og er nu blevet gift. Det var der ikke mange der troede på ville ske nogensinde. Til deres bryllup havde de hyret en super dygtigt og meget billig bryllupsfotograf.

Normalt er prisen på en top professionel bryllupsfotograf næsten ikke til at betale. Men min kære ven havde fundet frem til en super dygtigt og meget billig bryllupsfotograf fra Odense på en hjemmeside hvor man ganske gratis kunne indhente tilbud fra flere forskellige fotografer på en gang! Alt han skulle gøre var at udfylde et skema med informationer omkring fotoopgaven og efterfølgende fik han så flere forskellige gratis og helt uforpligtende tilbud på sin fotoopgave.

Efterhånden som han havde modtaget de forskellige tilbud fra de fotografer som havde vist interesse i han fotoopgave og som havde tid i deres kalender kunne han hurtigt finde frem til den bedste og billigste. Som han sagde var det meget overraskende hvor mange tusindvis af kroner forskel der var på prisen alt efter hvilken fotograf det var der havde givet ham et tilbud. Han enten med finde en fotograf der kunne klare fotoopgaven til langt halv pris af hvad de andre fotografer i København havde tilbudt ham. Resultatet var super gode billeder og endda også en smule video som ham og hans kone kan glæde over.

Comments are closed.